
Industriell matproduksjon
Er du rask, godt organisert og liker effektivt arbeid? Foretrekker du trygge planer, rutiner og er opptatt av mat? Da kan industriell matproduksjon passe deg.
Industriell matproduksjon
Er du rask, godt organisert og liker effektivt arbeid? Foretrekker du trygge planer, rutiner og er opptatt av mat? Da kan industriell matproduksjon passe deg.
Siden hygiene og matsikkerhet er viktig, skal du også utføre kontroller og enkle analyser. Noen er ansvarlige for hele produksjonen, andre for en del av den. Selv om du ikke lager mat som en kokk, er det mange likheter med restaurant- og matfagene. Blant annet gjelder dette kunnskap om råvarer, metoder og produksjonsutstyr.
Hva er det beste med jobben?
Fullført og bestått opplæring gir deg kompetansebevis og mulighet til å jobbe som fagarbeider i industriell matproduksjon.
Dette kommer du til å lære:
- Råvarer, produksjon og kvalitet.
- Maskiner og utstyr.
- Bransje, bedrift og miljø.
- Planlegging og produksjon.
- Hygiene og sikkerhet.
- Analysearbeid.
- Bransje- og bedriftsutvikling.

Noe for deg? Topp!
Ta vare på saken eller del den med noen.
Her kan du bli fagarbeider i industriell matproduksjon:
