Institusjonskokk
Kan du lage og tilberede mat? Har du lyst til å bidra til at folk kan få gode og sunne måltider? Institusjonskokk kan passe deg godt.
Institusjonskokk
Kan du lage og tilberede mat? Har du lyst til å bidra til at folk kan få gode og sunne måltider? Institusjonskokk kan passe deg godt.
Gjennom arbeidet blir du vant til å samarbeide, ta egne beslutninger og jobbe på lik linje med andre rundt deg. Jobben har rom for kreativitet og du må stadig søke løsninger for å tilberede mat andre vil glede seg til å få. En viktig del av jobben er å sørge for at produksjonen tilfredsstiller strenge krav, gjerne i form av å bruke styringssystemer.
Hva er det beste med jobben?
Fullført og bestått opplæring gir deg kompetansebevis og mulighet til å jobbe som institusjonskokk.
Dette kommer du til å lære:
- Råvarer og produksjon.
- Kostplanlegging og spesialkost.
- Hygiene og kvalitetsstyring.
- Bransje, bedrift og miljø.
- Økonomi.
- Matproduksjon.
- Service og samarbeid.
- Hygiene.

Noe for deg? Topp!
Ta vare på saken eller del den med noen.
Her kan du bli institusjonskokk:
