Signo

Vi gir arbeid til døve / hørselshemmede, døvblinde og personer med andre kommunikasjonsutfordringer i Vestfold.

Signo Grantoppen ligger i Andebu. Vi  er en arbeidsmarkedsbedrift og driver arbeidsmarkedstiltak på oppdrag fra NAV. Vi gir arbeid til døve, døvblinde og personer med kommunikasjonsutfordringer i Vestfold. Vi skreddersyr et arbeidstilbud til deg, sammen med NAV, OKTAV og eksterne samarbeidspartnere og bedrifter. Vi har 5 plasser i tiltaket Arbeidsforberedende trening (AFT), 62 plasser i tiltaket Varig tilrettelagte arbeid (VTA) og enkeltkjøpte plasser i tiltaket Oppfølging. Vi tilrettelegger også med læreplasser for lærekandidater i samarbeid med OKTAV. Vår arbeidsplass er flerspråklig med blant annet tegnspråk og norsk. 

Hos oss har vi ulike arenaer: Jobbfrukt,  Vevkroken med verksted/cafe/catering, Snekkerverkstedet, Gården, Service med vaktmestertjenester og miljøstasjon, Natur og håndverk og Vedgruppe. Vi er også i ferd med å etablere en nettbutikk.

Vurderer du å søke læreplass hos oss? Ta kontakt med oss, og det er mulig å ha 10 praksisdager i samarbeid med din skole før du bestemmer deg. Vi tilrettelegger for deg slik at du får mulighet til å realisere dine mål i forhold til arbeid på tegnspråk.

Kontaktperson

Thomas Heggertveit
tlf. 415 44 705
epost: thomas.heggertveit@signo.no

Her finner du oss